برگزاری دومین نشست از دوره هشتم هیأت امنای دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 19196    1398/05/06

دومین نشست از دوره هشتم هیأت امنای دانشگاه روز چهارشنبه 1398/5/2، با حضور مشاور وزیر، نماینده مرکز هیأت‌های امناء و هیأت‌های ممیزه، روسای مؤسسات عضو و اعضای حقیقی هیأت امناء آقایان دکتر حاجی بابایی، دکتر زلفی‌گل، دکتر مجذوبی، خجسته و توتونچیان در سالن جلسات شهید ایزدی دانشگاه برگزار شد.

موافقت با تأسیس مرکز تحقیقات الکتروشیمی کاربردی دانشگاه بوعلی سینا، مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت دانشگاه ملایر و مرکز تحقیقات مهندسی سرد دانشگاه صنعتی همدان از نوع تقاضا محور نوع دوم، از مهمترین مصوبات این نشست بود.

با توجه به نقش تعاملات بین‌المللی در ارتقای رتبه دانشگاه‌ها، به منظور تشویق اعضای هیأت علمی مؤسسات عضو به استفاده از فرصت‌های مطالعاتی و تعاملات علمی بین‌المللی، مصوباتی به تصویب رسید که پس از تأیید نهایی و ابلاغ مرکز هیأت‌های امناء برای آگاهی و بهره‌برداری اعضاء، در پورتال هیأت امنای دانشگاه بارگذاری خواهد شد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10